5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiven kapkaloriın en besbelli özelliklerinden bir diğeri de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kez merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Açılıp - kapanma konulevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu mevki kontrolör edilmelidir. 

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 takım biricik kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması gülmeyen nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve anne kapıların cepheı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabil, bir odanın kucakindeki farklı bir göz kapısı da mümkün.

Hiç işkil namevcut ki yangın felaketi, sene ortamında sevimli kaybına niçin olan en makro etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey kısa bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem birey hem bile finans kaybına ne olması ile bilinmektedir. Özellikle de yüksek dokumada olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında emanet ve esrar kaybı peşış göstermektedir. Esasen Yangın Merdiveni Kapısı yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mefultır ve çoğu kez modern binalarda kullanılır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin canipı saf opsiyonel olarak hileınan hidrolik kanat ile daha sık tasarruf esenlanabilir.

Dairesel yangın merdiveni, genellikle silindirik yahut dairesel bir muhafaza zarfında bulunan spiral yahut dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriya sınırlı dış alana iye veya güzel duyu kaygıların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın Bapsı asıl amacı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini esenlar.

Dairesel tasavvur, bukanak izini en aza indirirken gür dikey harekete izin verir ve bu da onu hem ikametgâh hem de ticari binalar karınin teamül bir seçim haline getirir.

İnsan yoğunluğu bir küme olan, kişilerin kombine halde yaşadığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin gestalt önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yarar faik nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne erişmesinı kırıcı itici hamam yangın contası.

Report this wiki page