2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve basitçe bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayan bir kayıttır. Yangın anında yangın kaçış holüne yakınlarında açılan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir alışverişi bünyelmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Ayrıca, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, elverişli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en yönlü bedel politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Dolgu kullanılarak kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz tarafından kaleme hileınan bu yazgımızda;

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Yangın veya müstacel gidişat vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi midein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her katta, tabiatıyla kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa bile vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü bar yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Bu iş barkodlu doküman sahibi kurumların işbirliği ile e-Mutluluk Kapısı enfrastrüktürsı üzerinden sunulmaktadır.

Montaj sürecinde Yangın kapısı istanbul fi yatı fen olarak tüm kurallara şayeste şekilde yerleştirilen tenha kanatlı yangın kapısı, dışarı sadık açılacak şekilde kullanılır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla daha az yeğleme edilmesinin sebebi insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut balans kaybı kabil şeyler yaşayabilmeleridir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size veri verecektir.

Report this wiki page